Таг Архива: писма

Повик за помош на нашето раководство

Ние во MONROE COUNTY се неверојатно стравуваат дека нашата земја ќе биде уништена како што видовме се случи во други држави и региони. Ние сме уплашени заедно со нашите пријатели во соседните земји, како Greenbrier, Покахонтас и Самерс, како и оние кои страдале веќе од хидраулични распадне и сродни активности, како и Маршал Wetzel Каунти. Ние го следеа секој детал од битките во Њујорк и Па, ја прочита секој наслов - и поради помислата дека нашата мала округот би можеле да бидат уништени од овој процес доминира во секој разговор, ни одржува во ноќта и да ни го прогонува додека спиеме.

Продолжи со читање